Webshop

Punt5 ontwikkelt didactisch spelmateriaal voor instructeurs EHBO/BHV. Durf uit de traditionele manier van kennisoverdracht te stappen. Verhoog het rendement van je lessen door spelletjes in te zetten als werkvorm.

Belangrijke onderwerpen behandel je meestal aan het begin van de les omdat de concentratie onder je cursisten dan nog goed is. Ze zijn dan nog helemaal fris en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Hoe mooi zou het zijn als je die betrokkenheid de héle les vast kunt houden?

Door spellen gedurende je les in te zetten verhoog je het rendement van je lessen. Je creëert een hoge betrokkenheid en een grotere interesse onder je cursisten omdat ze zélf actief deelnemen aan de les. Door zelfstandig bezig te zijn met de lesstof vergroot je het bekwaamheidsgevoel onder je cursisten.

NB: Alle spellen van Punt5 worden geleverd inclusief een uitgebreide handleiding voor de instructeur met daarin tips en aanwijzingen hoe de spellen bij een beginnerscursus of herhalingscursus in te zetten zijn.

Punt5 heeft een divers aanbod aan didactisch spelmateriaal:

Naast didactisch spelmateriaal heeft Punt5 ook andere handige en leuke EHBO gerelateerde producten. 

Punt5 denkt aan het milieu. Daarom worden waar mogelijk verzenddozen gerecycled. Het kan dus zijn dat jouw pakket in een doos van een andere webwinkel geleverd wordt.

Ook vindt Punt5 het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden voor jou. Om dat mogelijk te maken worden de verzendkosten van PostNL 1-op-1 doorberekend bij elke bestelling. Op deze manier kunnen de prijzen van de spellen zo laag mogelijk blijven. Er komt géén standaard verzendmarge bovenop de spellen, iedereen betaald gewoon zijn eigen verzendkosten.

 

Adres:

Punt5

Middenweg 34

3401 MB  IJsselstein

Nederland

 

info@punt5.nl

06-12635500