Maatwerk

Maatwerk

Punt5 zorgt op allerlei verschillende vlakken voor maatwerk. Kun je bij het cursusaanbod niet vinden wat je zoekt? Punt5 denkt graag met je mee en maakt voor jou  een cursus of workshop op maat. 

Wat is er zoal mogelijk:

  • BHV trainingen worden incompany voor groepen van minimaal 4 en maximaal 10 personen gegeven. De BHV trainingen van Punt5 worden gegeven door 2 volledig gecertificeerde en ervaren trainers. De gedeelten ‘brand’ en ‘ontruimen’ worden gegeven door een beroeps brandweerman en BHV-trainer.
    Voor bedrijven waarbij de kans op kleine ongelukjes of ziektebeelden groter zijn dan het risico op bijv. brand of waar niet met gevaarlijke machines gewerkt wordt, wordt de mogelijkheid geboden om een volledig EHBO-certificaat te behalen én te behouden door incompany herhalingslessen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.
  • Liever een cursus volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis (HOK) of de Nederlandse Reanimatieraad (NRR)? Dat kan! Voor deze cursussen is geen individuele inschrijving mogelijk. Deze cursussen kunnen wel voor groepen gefaciliteerd worden (HOK 4-10 pers., NRR 3-6 personen)
  •  Specialiteiten van Punt5 zijn de Eerste Hulp aan Drenkelingen en de Eerste Hulp aan Kinderen. Voor basisscholen en zwemverenigingen heeft Punt5 speciale workshops gericht op deze specifieke doelgroepen. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Doordat ik in bezit ben van een onderwijsbevoegdheid en met mijn ruime ervaring in het onderwijs heb ik een ontzettend leuke, interactieve lessenserie kunnen samenstellen voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool. Kinderen kunnen vaak veel meer dan wij volwassenen denken. Als zij op een jonge leeftijd leren wat de juiste stappen in de hulpverlening zijn, dan hebben zij daar hun leven lang profijt van.
  • Ook kom ik graag op het Voortgezet Onderwijs of in het MBO. Juist bij deze jongeren zijn reanimatie- of EHBOlessen enorm zinvol. De jeugd van tegenwoordig is écht behulpzaam en helpt zijn medemens graag (mits ze geleerd hebben hoe)

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Punt5 te bieden heeft?
Vul het contactformulier in, beschrijf jouw wensen, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Adres:

Punt5
Swammerdamweg 16
3401 MP  IJsselstein
Nederland

info@punt5.nl
06-12635500