Maatwerk

Maatwerk

Punt5 zorgt op allerlei verschillende vlakken voor maatwerk. Kun je bij het cursusaanbod niet vinden wat je zoekt? Punt5 denkt graag met je mee en maakt voor jou  een cursus of workshop op maat. 

Wat is er zoal mogelijk:

  • BHV trainingen worden incompany voor groepen van minimaal 4 en maximaal 10 personen gegeven. De BHV trainingen van Punt5 worden gegeven door 2 volledig gecertificeerde en ervaren trainers. De gedeelten ‘brand’ en ‘ontruimen’ worden gegeven door een beroeps brandweerman en BHV-trainer.
  • Voor bedrijven waarbij de kans op kleine ongelukjes of ziektebeelden groter zijn dan het risico op bijv. brand of waar niet met gevaarlijke machines gewerkt wordt, wordt de mogelijkheid geboden om een volledig EHBO-certificaat te behalen én te behouden door incompany herhalingslessen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.
  • Voor BHV trainingen op school ben je zéker bij Punt5 aan het juiste adres. Doordat ik 14 jaar zelf als leerkracht op school heb gewerkt weet ik precies waar zich de gevaren bevinden en waar juist kennis en kunde nodig is.
  • BHV voor ZZP’ers: Als kleine zelfstandige zonder personeel ben je sinds 1 juli 2012 verplicht om aan BHV te doen wanneer je (af en toe) klanten over de vloer krijgt. De meeste BHV-trainingen zijn echter gericht op grote bedrijven met een pand vol personeel. Speciaal voor de doelgroep ZZP verzorgt Punt5 eenmaal per jaar een BHV-dag waarin de training afgestemd is op juist deze kleine doelgroep. Voor wie is deze training geschikt? Denk bijvoorbeeld aan: de schoonheidsspecialiste die een salon aan huis heeft, de freelance kapster die bij jou thuis komt, de bijlesjuf die vanuit huis werkt of de masseur met een massagekamer thuis. Voor meer informatie neem je contact op via info@punt5.nl 

De BHV-dag voor ZZP’ers van 18 april is, wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe Coronavirus, afgelast! Er zal een nieuwe datum voor in het najaar gepland worden. Reeds ingeschreven deelnemers worden op de hoogte gesteld. Om ook op de hoogte gehouden te worden, mail naar info@punt5.nl

  • Liever een cursus volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis (HOK) of de Nederlandse Reanimatieraad (NRR)? Dat kan! Voor deze cursussen is geen individuele inschrijving mogelijk. Deze cursussen kunnen wel voor groepen gefaciliteerd worden (HOK 4-10 pers., NRR 3-6 personen)
  •  Specialiteiten van Punt5 zijn de Eerste Hulp aan Drenkelingen en de Eerste Hulp aan Kinderen. Voor basisscholen (teams) en zwemverenigingen heeft Punt5 speciale workshops gericht op deze specifieke doelgroepen. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Ook kom ik graag op het Voortgezet Onderwijs of in het MBO. Juist bij deze jongeren zijn reanimatie- of EHBOlessen enorm zinvol. De jeugd van tegenwoordig is écht behulpzaam en helpt zijn medemens graag (mits ze geleerd hebben hoe) Met mijn ruime ervaring voor de klas weet ik een klas te boeien met interactieve, leuke, leerzame lessen en workshops.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Punt5 te bieden heeft?
Vul het contactformulier in, beschrijf jouw wensen, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Adres:

Punt5

Middenweg 34

3401 MB  IJsselstein

Nederland

 

info@punt5.nl

06-12635500