Maatwerk

Maatwerk

Punt5 zorgt op allerlei verschillende vlakken voor maatwerk. Kun je bij het cursusaanbod niet vinden wat je zoekt? Punt5 denkt graag met je mee en maakt voor jou  een cursus of workshop op maat. 

Wat is er zoal mogelijk:

 • BHV trainingen worden incompany voor groepen van minimaal 4 en maximaal 10 personen gegeven. De BHV trainingen van Punt5 worden gegeven door 2 volledig gecertificeerde en ervaren trainers. De gedeelten ‘brand’ en ‘ontruimen’ worden gegeven door een beroeps brandweerman en BHV-trainer.
 • Voor bedrijven waarbij de kans op kleine ongelukjes of ziektebeelden groter zijn dan het risico op bijv. brand of waar niet met gevaarlijke machines gewerkt wordt, wordt de mogelijkheid geboden om een volledig EHBO-certificaat te behalen én te behouden door incompany herhalingslessen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 • Voor BHV trainingen op school ben je zéker bij Punt5 aan het juiste adres. Doordat ik 14 jaar zelf als leerkracht op school heb gewerkt weet ik precies waar zich de gevaren bevinden en waar juist kennis en kunde nodig is.
 • BHV voor ZZP’ers: Als kleine zelfstandige zonder personeel ben je sinds 1 juli 2012 verplicht om aan BHV te doen wanneer je (af en toe) klanten over de vloer krijgt. De meeste BHV-trainingen zijn echter gericht op grote bedrijven met een pand vol personeel. Speciaal voor de doelgroep ZZP verzorgt Punt5 eenmaal per jaar een BHV-dag waarin de training afgestemd is op juist deze kleine doelgroep. Voor wie is deze training geschikt? Denk bijvoorbeeld aan: de schoonheidsspecialiste die een salon aan huis heeft, de freelance kapster die bij jou thuis komt, de bijlesjuf die vanuit huis werkt of de masseur met een massagekamer thuis
 • BHV voor yogadocenten: Net als ZZP’ers is er voor yogadocenten niet echt een BHV-training die aansluit op de dagelijkse werkpraktijk. Zelf beoefen ik alweer 12 jaar recreatief yoga. Het helpt me in het hier en nu te blijven en het houdt mijn lichaam en geest gezond. Speciaal voor deze doelgroep is er de BHV-dag voor yogadocenten. Naast de verplichte onderdelen zoals brand, ontruiming en het levensreddend handelen komt ook onderwerpen aan bod zoals een lage bloeddruk, flauwte, spierverrekking, hyperventilatie en andere. Deze dag die van 9.00-17.00 uur duurt wordt voorzien van een geheel vegan lunch.
 • Bij alle BHV-trainingen van Punt5 is een officieel certificaat en BHV-pasje inbegrepen. Voor aanmelden of meer informatie over BHV-trainingen voor specifieke doelgroepen neem je contact op via info@punt5.nl

BHV yoga
 • Het Pay it Forward initiatief van Punt5 draait volledig op giften en heeft als doel reanimatiecursussen voor de minima in IJsselstein mogelijk te maken. Iedereen moet in staat kunnen zijn om levensreddende handelingen te leren.

  Via de webshop kan door het aankopen van diverse cadeautjes, of door donatie, een bijdrage worden gedaan aan het Pay it Forward initiatief van Punt5. Op de cursuslocatie van Punt5 staat ook een collectebus waarin cursisten een bijdrage kunnen leveren. Al deze giften gaan rechtstreeks en voor 100% naar het Pay it Forward initiatief van Punt5.

  Inwoners van IJsselstein, die het normaal gesproken zelf niet kunnen betalen, kunnen zo een GRATIS reanimatiecursus doen bij Punt5. Bij een circulatiestilstand telt elke minuut. Door zo snel mogelijk te starten met reanimeren heeft de patiënt de grootste kans op overleven. Reanimeren is niet moeilijk, iedereen kan het leren! Geld zou geen reden moeten zijn om niet te leren hoe je een leven kunt redden. Elk leven is onbetaalbaar.

  Elke keer dat het streefbedrag bereikt is zal via social media (Facebook & Instagram @punt5.nl) een datum bekend worden gemaakt waarvoor inwoners van IJsselstein die afhankelijk zijn van de voedselbank zich kunnen aanmelden. De cursussen worden gegeven volgens de laatste nieuwe richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad. Er zal bij goed gevolg een volwaardig certificaat uitgereikt worden.

  Samen maken we de wereld hartveiliger 

 • Liever een cursus volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis (HOK) of de Nederlandse Reanimatieraad (NRR)? Dat kan! Voor deze cursussen is geen individuele inschrijving mogelijk. Deze cursussen kunnen wel voor groepen gefaciliteerd worden (HOK 6-10 pers., NRR 4-6 personen)
  NB. Met een HOK-diploma of NRR-certificaat kun je ook meedoen aan een herhalingscursus van het Rode Kruis. De lesstof is hetzelfde. Je krijgt na afloop een Rode Kruis certificaat.
 • Specialiteiten van Punt5 zijn de Eerste Hulp aan Drenkelingen en de Eerste Hulp aan Kinderen. Voor basisscholen (teams) en zwemverenigingen heeft Punt5 speciale workshops gericht op deze specifieke doelgroepen. Informeer naar de mogelijkheden!

 • Ook kom ik graag op het Voortgezet Onderwijs of in het MBO. Juist bij deze jongeren zijn reanimatie- of EHBOlessen enorm zinvol. De jeugd van tegenwoordig is écht behulpzaam en helpt zijn medemens graag (mits ze geleerd hebben hoe) Met mijn ruime ervaring voor de klas weet ik een klas te boeien met interactieve, leuke, leerzame lessen en workshops.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Punt5 te bieden heeft?
Vul het contactformulier in, beschrijf jouw wensen, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Adres:

Punt5

Middenweg 34

3401 MB  IJsselstein

Nederland

 

info@punt5.nl

06-12635500