Partners

Life-line trainingen

Als zelfstandig ondernemer heb je geen collega’s om mee te overleggen. Met Mike van Life-Line-Trainingen, collega (docent-) instructeur, kan ik altijd goed sparren.

Samen horen we ook bij het docententeam van Reddings-brigade Nederland. Zoek je een opleider specifiek voor de zwembadbranche? Dan moet je bij Mike zijn.

RBIJ

My hometown! laughing 

De brigade waar ik nog steeds elke week aan de badrand sta om kinderen tussen de 6 en 10 jaar te leren zwemmend redden. Zowel mijn man en dochter zijn actief lid bij de RBIJ, ons zoontje kan niet wachten totdat hij zijn C-diploma heeft en ook mee mag naar de Reddingsbrigade.

Rode Kruis

Rode kruis EHBO

Ik ben er erg trots op om Excellent Partner van het Rode Kruis te zijn.

Een organisatie die zoveel meer doet dan alleen EHBO. Het Rode Kruis maakt met haar humanitaire hulp wereldwijd deze wereld een stukje mooier. Daar maak ik graag een minuscuul deel van uit. 

De LOTUSshop

Een LOTUSslachtoffer is iemand die speelt dat hij gewond of ziek is. Dat doen ze fantastisch goed!  Een echte verrijking van de lessen. 

Zoek je materialen om wonden te grimeren? Dan moet je bij De LOTUSshop zijn. De LOTUSshop is ook reseller van Punt5 voor didactisch spelmateriaal dat geschikt voor LOTUSslachtoffers is.

ZumIT

De bouwer van mijn website. Ik ben erg tevreden. Alles kan aangepast worden naar hoe ik het wil. En heel veel kan ik ook gewoon zelf aanpassen, ik hoef niet steeds te wachten tot zij het doen.

Ook erg belangrijk in deze digitale tijden vind ik dat de cyberveiligheid echt heel goed geregeld is bij ZumIT.

NRR

De Nederlandse Reanimatieraad is hét toonaangevende instituut die voor alle EHBO-opleiders in Nederland de richtlijnen rondom de Reanimatie opstelt. 

Alles wat je rondom reanimeren, bewusteloosheid en verslikking leert bij Punt5 is afkomstig van de NRR. Het Rode Kruis, het NIBHV, Het Oranje Kruis, etc… elke opleider leidt op volgens de richtlijnen van de NRR.

NIBHV

Rode kruis EHBO

Het NIBHV is de grootste opleider, certificerende instantie en adviseur voor de BHV in Nederland.

Punt5 houd de ontwikkelingen op BHV gebied goed in de gaten. De instructeur Brand en Ontruiming waarmee ik samenwerk is een gecertificeerd NIBHV-instructeur. En zelf ben ik ook NIBHV-instructeur voor het EHBO-gedeelte.

Reddingsbrigade Nederland

Als kind heb ik heel veel hobby’s uitgeprobeerd maar nergens bleef ik langer dan 3 maanden hangen. Totdat ik op mijn 9e in aanraking kwam met de Reddingsbrigade. Dat bleek hét te zijn.

Wil je meer weten over het werk van de Reddingsbrigades langs de kust of elders in het land? Of zoek je goede informatie over veiligheid in, op en aan het water? Bezoek dan de site van RN.